Završne upute Promina trail 2022

 

U našem raspisu smo naveli standardne informacije a iz njega naglašavamo: POPUSTA VIŠE NEMA, bilo za djecu, DTL pobjednike ili naše pobjednike...ovdje ćemo navesti nešto šta ne piše u Raspisu.

Utrke startaju s glavnog gradskog trga Poljana gdje ćemo prijave otvoriti odmah nakon starta staza Veliki i Mali točak, dakle malo iza 8 sati...cilj, topli obrok, proglašenje pobjednika kao i after party će ove godine, po prvi put, biti također na Poljani. Nadamo se da će Vam se svidjeti ta promjena.

Za Vas koji ste uplatili startninu ili depozit, kao i za Vas koji niste, prvi korak će biti prijavni pult s kojeg ćete donijeti papirić s brojem na pult za izdavanje startnih paketa.

Ako podižete startni paket za nekog tko neće nastupiti molimo Vas da nam prilikom preuzimanja to naglasite.

U paketu ćete između ostalog dobiti plastičnu vrećicu s vašim startnim brojem u koji ćete staviti vaše stvari i predati na predviđeno mjesto radi prijevoza na u svlačionicu (NK DOŠK, 150 metara ispod Poljane, uočljiva je uz nogometno igralište).

Napomena – za sve a pogotovu za dvije najduže staze…za one koji su skinuli GPS trag, dobro je da ga imate radi eventualnih skidanja oznaka. Oznake su nadređene tragu ako smo trasu u međuvremenu malo korigirali, trag je samo osiguranje. Sve staze su čišćene pa će vam i to biti jedan od pokazatelja da ste na dobroj trasi.

Parking se u gradu ne naplaćuje, mjesto za parkiranje ćete lako pronaći kratkom vožnjom oko sportskog centra .

 

Staze su potpuno označene pomoću traka:

traka_crv-bila.png traka_narancasta.png

znakovlja:

dvije_strelice.png  strelicapng.png

I zastavica gdje je teren bez raslinja:

 zastavica

U slučaju da vam se desi da niste naišli na nekakvu oznaku trase duže od 50 metara skrenuli ste sa staze, vratite se  pa potražite slijedeće oznake.

Naglašavamo...za stazu Veliki Točak 55km... za one koji će u cilj stizati iza 19h  čeona svjetiljka je obavezna oprema. Provjeravat će se od 17:30 na 45om kilometru (Aralice), neimanje obavezne opreme podrazumijeva diskvalifikaciju i takav natjecatelj će se uputiti najkraćim putem prema cilju.

Kontrole su žive (mobitel ili papir) tako da je vaša briga samo da se startni broj vidi prilikom prolaska. Ako naiđete u grupi pričekajte da vas se evidentira na kontroli...neevidentiranje podrazumijeva diskvalifikaciju.

Prilikom dolaska na okrepnu stanicu molimo vas da posudu koju nosite za tekućinu pridržite da vam volonter nadopuni, hranu koju želite tražite volontera da vam dohvati.

Po dolasku u cilj obavezno se javiti za zapisnički stol gdje će se evidentirati vaš dolazak i gdje ćete dobiti finišersku medalju:

medalje_2022.jpg

Vaše stvari će vas čekati u svlačionicama (WC, tuš) NK DOŠK, 200 metara od Poljane.

Pola sata nakon što prva tri Ž/M završe utrku radit će se proglašenje pobjednika, nećemo čekati kao do sad da svi pobjednici uđu u cilj.

Podjela obroka počinje u 13 sati.

Tehnički prilozi i opisi postavljeni su na našoj stranici...kliknite na info staze.

Za sva dodatna pitanja na raspolaganju je voditelj utrke Božo 098331922.

Uložili smo puno truda u pripremi staza i organizaciji sveg potrebnog... nadamo se da ćete to zapaziti jer vam želimo ostati u lijepom sjećanju :)

Molimo budite oprezni kad naiđete na tehnički zahtjevan teren, sretno i napravite svoj najbolji rezultat :)