Završne upute Promina trail 2024

 

U našem raspisu smo naveli standardne informacije a iz njega naglašavamo: POPUSTA VIŠE NEMA, bilo za djecu, DTL pobjednike ili naše pobjednike...ovdje ćemo navesti nešto šta ne piše u Raspisu.

Utrke startaju s glavnog gradskog trga Poljana gdje ćemo prijave otvoriti odmah nakon starta staza Veliki i Mali točak, dakle malo iza 8 sati...cilj, topli obrok, proglašenje pobjednika kao i after party će ove godine, po prvi put, biti također na Poljani. Nadamo se da će Vam se svidjeti ta promjena.

Za Vas koji ste uplatili startninu ili depozit, kao i za Vas koji niste, prvi korak će biti prijavni pult.

Ako podižete startni paket za nekog tko neće nastupiti molimo Vas da nam prilikom preuzimanja to naglasite.

U paketu ćete između ostalog dobiti plastičnu vrećicu s vašim startnim brojem u koji ćete staviti vaše stvari i predati na predviđeno mjesto radi prijevoza na u svlačionicu (NK DOŠK, 150 metara ispod Poljane, uočljiva je uz nogometno igralište). U prostorijama NK DOŠK su sanitarije, muška i ženska svlačionica i volonteri koji će vam predati stvari kad pokažete startni broj.

Napomena – za sve a pogotovu za dvije najduže staze…za one koji su skinuli GPS trag, dobro je da ga imate radi eventualnih skidanja oznaka...već mo nešto popravljali. Oznake su nadređene GP tragu, trag je samo osiguranje. Oznake su postavljene gusto, u razmaku 30-50 metara, ako ne naiđete na oznaku u toj duljini koristite se GPS tragom.  Sve staze su čišćene pa će vam i to biti jedan od pokazatelja da ste na dobroj trasi.

Parking se u gradu ne naplaćuje, mjesto za parkiranje ćete lako pronaći kratkom vožnjom oko sportskog centra .

 

Staze su potpuno označene pomoću traka:

traka_crv-bila.png traka_narancasta.png

znakovlja:

dvije_strelice.png  strelicapng.png

I zastavica gdje je teren bez raslinja:

 zastavica

Ponavljamo...u slučaju da vam se desi da niste naišli na nekakvu oznaku trase duže od 50 metara skrenuli ste sa staze, vratite se  pa potražite slijedeće oznake ili koristite GPS trag.

Kontrole su žive (mobitel ili papir) tako da je vaša briga samo da se startni broj vidi prilikom prolaska. Ako naiđete u grupi pričekajte da vas se evidentira na kontroli...neevidentiranje podrazumijeva diskvalifikaciju.

Prilikom dolaska na okrepnu stanicu molimo vas da posudu koju nosite za tekućinu pridržite da vam volonter nadopuni, hranu koju želite tražite volontera da vam dohvati.

Po dolasku u cilj obavezno se javiti za zapisnički stol gdje će se evidentirati vaš dolazak i gdje ćete dobiti finišersku medalju:

medalje_2022.jpg

Ponavljamo...Vaše stvari će vas čekati u svlačionicama (WC, tuš) NK DOŠK, 200 metara od Poljane.

Za dvije duže taze...najkasnije pola sata nakon što prva tri Ž/M završe utrku radit će se proglašenje pobjednika, nećemo čekati kao do sad da svi pobjednici uđu u cilj.

Podjela obroka počinje u 13:30 sati.

Tehnički prilozi i opisi postavljeni su na našoj stranici...kliknite na info staze.

Za sva dodatna pitanja na raspolaganju je voditelji utrke Božo 098331922 i Nikola 0918832731.

Uložili smo puno truda u pripremi staza i organizaciji svega potrebnog... nadamo se da ćete to zapaziti jer vam želimo ostati u lijepom sjećanju :)

Molimo budite oprezni kad naiđete na tehnički zahtjevan teren, sretno i napravite svoj najbolji rezultat :)